GLENFIDDICH

18 ÉVES

TÖLGY, SÜLT ALMA, FAHÉJ
ALKOHOLTARTALOM 40%, 70CL

Kiváló minőségű spanyol Oloroso és amerikai tölgyfa hordót használunk ehhez a gazdag, izgalmasan gyümölcsös és intenzív ízvilággal rendelkező italhoz.

Ez és számtalan más tényező teszi igazán különlegessé a Glenfiddich 18 éves whiskyt.

Tagadhatatlanul kivételes single malt whisky, mely nem csak a 18 évnyi gondoskodásnak és figyelemnek köszönhető, hanem annak a whisky készítési tapasztalatnak és tudásnak is, melyet generációk óta örökítünk tovább.

*Kattintás után átirányítjuk partnerünk weboldalára.

jellemzők

glenfiddich 18 ÉVES

SZÍN

Gazdag bronz

ILLAT

Rendkívül gazdag aroma érett gyümölcsökkel, sült almával, fahéjjal és intenzív tölgy jegyekkel.

ÍZ

Aszalt gyümölcsök íze szabadul fel, kandírozott gyümölcshéjjal és datolyával kiegészülve, elegáns tölgy-aromába burkolózva.

LECSENGÉS

Melengető, jóleső és kitűnő utóíz jellemzi.

ÍZEK ÉRLELÉSE

A Glenfiddich whisky-k minden egyes ízjegye raktáraink mélyén, hordóinkban alakul és fejlődik az idők során. A 18 éves whiskyt jellemző sült alma jegyek egykor friss körtejegyek voltak, melyek a hosszabb érlelésnek köszönhetően az idők folyamán alakulnak át.

KIS ADAGOKBAN HÁZASÍTVA

A 18 éves whiskyt kisebb adagokban, nem több mint 150 hordónként házasítjuk, így malátamesterünk gondosan felügyelheti a kibontakozó aromák és ízek minden egyes részletét.

FENSÉGES KARAKTER

Évszázados tapasztalattal rendelkező kádármestereink szerint a whisky karaktere körülbelül 65%-ban azon múlik, milyen hordóban érlelik. Egyike vagyunk azon ritka lepárlóüzemeknek, melyeknek saját kádárműhelye van, így minden egyes hordónkra nagy gondot fordíthatunk – családi vállalkozás lévén szeretjük közel tudni magunkhoz azokat a dolgokat, amelyek igazán lényegesek.

HASONLÓ TERMÉKEK

RÉSZLETEK >

GLENFIDDICH

12 ÉVES

RÉSZLETEK >

GLENFIDDICH

15 ÉVES

RÉSZLETEK >

GLENFIDDICH

21 ÉVES

FOGYASZD MÉRTÉKKEL!